HOME            

Muurschilderingen
In de kinderkliniek psychiatrie van het Sophia kinderziekenhuis (ErasmusMC)
                                                  
 

Een kaal trappenhuis.                  

        De opdracht was het opvrolijken van een muur van 3 bij 5 meter zijn. 
           In overleg met de kliniek heb ik een ontwerp gemaakt. 
        
     
               In drie fases kwamen we tot het definitieve ontwerp.            
      

             
Tijdens dit proces werd het ontwerp, het kleurgebruik en de hoeveelheid van afbeeldingen nauwkeurig bekeken en gekeurd door de behandelend psychiater en therapeuten. Rekening houdend met hun wensen kwam er leven in het trappenhuis.

Na afloop was er een officiele opening mét de kinderen.            
Zij kregen naast de mooie muur ook een kleurplaat van de glijbaan!