Geboorte kaartjesHOME                   Akooka                   Akooka Works                     Bestellen           CV           Contact

                                Mensfiguren 

                                Bloemen & Natuur 

                                Dieren                     

                                Ontwerpen          

Geweldig vind ik het om geboortekaartjes te ontwerpen, precies zoals de aanstaande ouders het in gedachten hebben. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Voor het ontwerp van een geboortekaart komen mensen naar mij toe omdat mijn stijl hen aanspreekt, maar een kant en klaar kaartje is er dan nog niet. Ze geven zelf aan een bepaald dier te willen terug zien op de kaart en geven tevens aan welke kleuren zij erin willen. Samen gaan wij rond te tafel zitten en maak ik een eerste sfeerschets. Daarna begint voor mij het echte ontwerpwerk. Als de basis klaar is stuur ik de eerste versie door en wordt er besproken wat erbij  moet komen en wat er eventueel nog veranderd moet worden. Zie hier enkele resultaten!

Voorbeeld uit 2007  

 

Voorbeeld uit 2006 
Bij dit geboortekaartje namen de aanstaande ouders hun Chinese sterrenbeelden als uitgangspunt. Daarnaast wilde zij graag oranje in het kaartje. De sterrenbeelden zijn de draak, geit en hond. Nu is het aan mij om de wensen te vertalen in een beeld. De hond is hun zoon Aaron en van hem heb ik in het geboortekaartje een puppie gemaakt, op de rug van moeder.

Voorbeeld uit 2005   
Voor de geboortekaart van Dominique was de opdracht heel helder. Bij elke letter een dier. De ouders hadden een lijst van dieren opgesteld die op de geboortekaart moesten komen, en voor enkele dieren hadden ze ook aangegeven bij welke letter deze moest komen.
           

Voorbeeld uit 2004                                            

Voorbeeld uit 2003